Jannice Johansson i ny roll som vice vd för Tengbom

Home » Jannice Johansson i ny roll som vice vd för Tengbom

Arkitektkontoret Tengbom utser Jannice Johansson (bilden) till vice vd. Jannice har arbetat i ledande befattningar inom Tengbom sedan 2008 och tillträdde den nya rollen 1 oktober.


Tengbom, som är ett av Nordens ledande arkitektkontor, stärker nu upp ledarskapet ytterligare genom att utse Jannice Johansson arkitekt SAR/MSA till vice vd. I den nya rollen kommer hon arbeta med strategiska och operativa frågor i nära samarbete med vd, ledningsgrupp och bolagets övriga chefer.

–  Mitt främsta fokus kommer vara att driva och leda ett ständigt förbättringsarbete inom vår operativa verksamhet, säger Jannice Johansson. Vi är över 500 medarbetare fördelade på 12 orter i Sverige och Finland så ledarskap och tydlighet kommer vara viktiga framgångsfaktorer i mitt arbete.

Jannice Johansson har en bred och djup kunskap om Tengbom genom sina tidigare befattningar som studiochef, affärsområdeschef, regionchef och senast marknadschef. Parallellt med rollen som vice vd arbetar hon i styrelsen för Tengbom i Finland. Jannice är även verksam som ledamot i ett antal externa styrelser och har ett förflutet som kontorschef för Koncept.  

–  Jag är oerhört glad över att Jannice Johansson har antagit rollen som vice vd, säger Bo Ringdahl, vd för Tengbom. Hon har ett starkt affärsfokus och gedigen erfarenhet av både Tengbom och arkitektbranschen.

Tengbom är ett av Nordens äldsta och ledande arkitektkontor. Vår vision är att skapa en innovativ och tidlös arkitektur som är levande med hus och miljöer som människor vill besöka, bo och arbeta i. Tengbom har ca 500 medarbetare fördelade på tolv orter i Sverige och Finland. Tengbom grundades 1906 av Ivar Tengbom, förgrundsgestalt inom svensk arkitektur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy by fastighetochbostadsratt.com